Karierni sejem 2024

Vabilo k sodelovanju

Nazaj

Karierni sejem 2024

Vabimo vas, da na letošnjem Kariernem sejmu predstavite svoje dejavnosti ter s tem prispevate k promociji kariernih priložnosti za mlade v lokalnem okolju.

Obveščamo vas, da bomo 3. Karierni sejem organizirali v četrtek, 17. 10. 2024, med 9. in 16. uro, v Mladinskem centru Brežice. Po dveh uspešnih izvedbah, pozitivnih odzivih tako mladih kot ostalih sodelujočih ter želji, da bi se v regionalnem okolju odvijalo več takih dogodkov, bomo letos organizacijo sejma ponovili.

Karierni sejem bo namenjen učencem višjih razredov osnovnih šol, dijakom višjih letnikov srednjih šol, diplomantom, staršem, svetovalnim in drugim strokovnim delavcem s področja karierne orientacije mladih. Mladim želimo na enem mestu predstaviti možnosti, ki jih imajo ob nadaljevanju svoje izobraževalne ali poklicne poti v lokalnem okolju.

Na kariernem sejmu bo imelo vaše podjetje priložnost, da na brezplačnem razstavnem prostoru – stojnici predstavi svoje poslovanje, aktivnosti področja dela in razdeli promocijski material med mlade obiskovalce. Želimo si, da podjetja na stojnicah pripravite tudi kakšno zanimivo interaktivno predstavitev, ki bo mlade pritegnila in jih nagovorila k sodelovanju (npr. kratki razgovori, reši izziv/uganko, odgovori na vprašanje ipd.). S tem bomo mlade informirali o kariernih možnostih in priložnosti, ki jih imajo v lokalnem okolju ter jim tako pomagali pri odločitvah na njihovi karierni poti. 

Po kariernem sejmu bo organiziran tudi zanimiv popoldanski program s podjetniškimi vsebinami in mreženjem.

Število razstavljalnih mest je omejeno.

 

Če želite sodelovati na dogodku vas vabimo, da prijavite vašo udeležbo preko spletnega obrazca na tej povezavi: https://forms.gle/aDE7xCGnuaXvkt54A

 

Za dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslovu: sandra.persak@zptm.si 

Stopite v stik